Over ons

Online Bomen en Planten is een groot gespecialiseerde boomkwekerij die zich richt op grote vaste bomen en struiken rechtstreeks vanuit de volle grond. Eigenaar Mark Rood produceert al jaren lang bomen, struiken/heesters en vaste planten voor gemeenten, kwekerijen, hoveniers en particulieren in binnen en buitenland.

Sinds 3 jaar verkopen wij, Mark Rood en Erik Brandenbarg onze producten online.  Alle kennis en ervaring die wij in de achterliggende jaren hebben opgedaan, wordt gebruikt voor het verbeteren van onze kwekerij. Dit komt tot uiting in de kwaliteit van onze producten.

sinds 1 december 2018 kunt u via internet Online Bomen en Planten diverse bomen en planten via onze uitgebreide webshop bestellen.

Iedere dag wordt er in onze 10 ha grote kwekerij met zorg en aandacht gewerkt aan de kwaliteit van de bomen, coniferen en struiken.

Groot assortiment
In onze webshop verkopen wij sinds dit jaar ook een groot assortiment aan diverse tuin decoraties.

Toch kan het zijn dat u een bepaalde boom, struik of plant mist, vraag het ons. Neem contact op met Mark of Erik van de afdeling verkoop, zij zoeken voor u de gezochte boom, struik of plant op.

Wij snappen dat het soms lastig is om een boom, struik of plant via internet uit te zoeken. Om deze reden kunt u onze kwekerij ook bezoeken en onder het genot van een kopje koffie of thee uw keuze maken.

Onze hulp nodig?
Heeft u geweldige ideeën voor uw tuin, alleen weet u niet hoe u deze moet toepassen, wij denken graag met uw mee. Ook voor advies over verzorging, aanplant, snoeien en onderhoud kunt u aan ons gemotiveerde team stellen. Iedere dag bezig zijn met groen en de natuur zorgt ervoor dat wij u daar graag in mee laten delen en genieten.