Verzending

We kunnen de bomen bij u bezorgen. Via speciaal vervoer kunnen we de boom daar leveren waar u wilt. De bezorging van uw bestelling is GRATIS! Heeft u vragen over een product, een levering of een bestelling? Dan kunt u het volgende doen:

Telefonisch is Online Bomen en planten bereikbaar (maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur), op telefoonnummer: 06 – 23 03 31 56. U krijgt dan Mark Rood aan de telefoon van Online Bomen en Planten. Alle bomen en planten van ons staan in de grond. Wilt u de bomen bezichtigen, dan kan dat op afspraak. Wilt u informatie over de overige dienstverlening dan kunt u Mark Rood bereiken via de mail op info@onlinebomenenplanten.nl en telefonisch via 06 – 23 03 31 56.

Bij vragen waar geen urgentie is geboden, gelieve ons een e-mail te sturen of het contactformulier op de website in te vullen. Wij danken u voor uw begrip!

Boom planten
Wij kunnen bij bezorging de bomen ook aanplanten. De kosten hiervan zijn € 50,- per boom, tot en met de stamomtrek maat 18-20 cm. LET OP: afhankelijk van de situatie kan het tarief verschillen. Neem voor concrete informatie contact met ons op.

Online Bomen en planten bezoeken?
U kunt Online Bomen en planten ook bezoeken, maak voor bezoek even een afspraak via 06-23033156.

Verzendkosten.
De verzendkosten worden bepaald op de afstand van onze kwekerij met behulp van postcode gebieden.

U ziet hier de bezorgkosten per postcodegebied. We komen met speciaal vervoer de boom afleveren.