Planten zijn populairder dan ooit te voren en de ‘Urban Jungle’ trend is er een waar wij ons ontzettend in kunnen vinden!

Waarom moeten meer mensen een Urban Jungle gaan houden?

Het is bewezen, van planten word je gelukkiger! Naast geluk, vind ik dat het je huis ook zoveel gezelliger maakt. En ergens hoop ik ook, dat als mensen het nut gaan inzien van groen in je huis, ze ook bewuster gaan worden van de omgeving om ons heen. Wat hard nodig is nu met alle effecten van klimaatverandering.

Is het bijhouden van een Urban Jungle moeilijk? Hoeveel tijd kost het?

Dat hangt af van hoe moeilijk je het jezelf maakt. Sommige planten zijn eenvoudig in het onderhoud en dan is het niet zo moeilijk en kost het je ook niet zoveel tijd. Wil je een wat apartere plant? Dan zullen de planten wat moeilijker te onderhouden zijn en kost het je ook wat meer tijd. Gemiddeld ben ik denk ik een half uurtje per dag bezig om alle planten na te lopen, eventuele gele bladeren er af te knippen en ze water te geven.

Succes én veel plezier met jouw Urban Jungle!

Leave a Reply